Termeni și condiții

Termenii și condițiile noastre au fost actualizate ultima dată la 13.06.2023.

Vă rugăm să le citiți cu atenție înainte de a utiliza Serviciul nostru.

Articolul 1: Generalități

Prin utilizarea Site-ului, sunteți de acord să respectați acești Termeni și Condiții și să utilizați Site-ul în conformitate cu acești Termeni și Condiții de utilizare, cu Politica noastră de confidențialitate și cu orice termeni și condiții suplimentare care se pot aplica la anumite secțiuni specifice ale Site-ului sau la produsele și serviciile disponibile prin intermediul Site-ului sau de la StartupKIT.


Accesarea Site-ului, în orice mod, fie că este automatizat sau nu, constituie utilizarea Site-ului și acordul dumneavoastră de a vă supune acestor Termeni și condiții de serviciu.

Articolul 1a: Limita de vârstă

Se aplică restricții de vârstă: StartupKIT nu permite persoanelor sub 18 ani să utilizeze Serviciul. Facem tot posibilul pentru a restricționa accesul minorilor la site-urile, produsele și serviciile noastre. Chiar dacă conținutul produselor și serviciilor noastre nu este de natură șocantă, preferăm să ne adresăm unui public matur, capabil să înțeleagă implicațiile și responsabilitățile din lumea afacerilor.


Orice abonat care nu îndeplinește aceste criterii va fi șters din baza noastră de date imediat ce acest lucru ne va fi adus la cunoștință. De asemenea, orice client care nu îndeplinește aceste criterii va fi rambursat imediat și se va solicita returnarea produsului (produselor) în cauză.

Articolul 2: Ordinul de plasare

Prin plasarea unei comenzi pentru Produse prin intermediul Serviciului, garantați că sunteți capabil din punct de vedere legal să încheiați contracte obligatorii.

Articolul 3: Prețul

Prețurile sunt indicate în dolari, fără a include transportul și procesarea comenzii dumneavoastră. Prețul articolelor poate fi modificat în orice moment. Cu toate acestea, prețul aplicat unei comenzi va fi cel indicat în momentul comenzii.

Articolul 4: Informațiile dumneavoastră

Dacă doriți să plasați o comandă pentru produsele disponibile pe Serviciu, vi se poate solicita să furnizați anumite informații relevante pentru comanda dvs., inclusiv, fără a se limita la, numele dvs., adresa de e-mail, numărul de telefon, numărul cardului de credit, data de expirare a cardului de credit, adresa de facturare și informațiile de expediere.


Declarați și garantați că: (i) aveți dreptul legal de a utiliza orice card(e) de credit sau de debit sau orice altă metodă(e) de plată în legătură cu orice comandă; și că (ii) informațiile pe care ni le furnizați sunt adevărate, corecte și complete.


Prin transmiterea acestor informații, ne acordați dreptul de a furniza informațiile unor terțe părți care procesează plățile în scopul facilitării finalizării comenzii dumneavoastră.

Articolul 5: Plata

Plata este datorată imediat la data comenzii, inclusiv pentru produsele precomandate.


Plata poate fi efectuată prin orice metodă de plată pe care o avem disponibilă, cum ar fi cardurile Visa, MasterCard, Affinity Card, American Express sau metodele de plată online (PayPal, de exemplu).


Cardurile de plată (carduri de credit sau carduri de debit) sunt supuse verificărilor de validare și autorizării de către emitentul cardului dumneavoastră. În cazul în care nu primim autorizația necesară, nu vom fi răspunzători pentru nicio întârziere sau nelivrare a comenzii dumneavoastră.

Articolul 6: Livrare

Livrarea se face la adresa pe care ați specificat-o la plasarea comenzii (prin urmare, acordați o atenție deosebită ortografiei adresei pe care o introduceți și, în special, codului poștal).


Riscurile vor fi în responsabilitatea dumneavoastră de la data la care produsele comandate au părăsit sediul nostru. Cu toate acestea, în cazul pierderii unui colet, vom face tot ce este necesar pentru ca dumneavoastră să primiți totuși produsul sau să fiți rambursat conform garanției dumneavoastră.

Articolul 7: Modificări ale acestor termeni și condiții

Ne rezervăm dreptul, la discreția noastră, de a modifica sau înlocui acești Termeni în orice moment. În cazul în care o revizuire este materială, vom depune eforturi rezonabile pentru a oferi o notificare cu cel puțin 30 de zile înainte de intrarea în vigoare a noilor termeni. Ceea ce constituie o modificare materială va fi stabilit la discreția noastră exclusivă.


Continuând să accesați sau să utilizați Serviciul nostru după intrarea în vigoare a acestor revizuiri, sunteți de acord să vă supuneți termenilor revizuiți. Dacă nu sunteți de acord cu noii termeni, în totalitate sau parțial, vă rugăm să nu mai utilizați site-ul web și Serviciul.

Articolul 8: Informații privind societatea

HIPERMEDIA GRAFIX SRL

Str. Ciurchi, Nr. 121A, Iași, România